Skip navigation

The rear wall of The Bothy was made yesterday on the floor and then stood in position to have battens, insulation and siding fitted.  The wall looks very tall right now but will in fact match the rear wall of the existing building.  It will of course be somewhere in the region of 3.4meters high and, at Martins suggestion, it seems like an excellent idea to install a rolling library ladder in order to take advantage of the higher space for shelving.

The Rear Wall

The Rear Wall

The internal composition of the wall, before the siding is added.

The internal composition of the wall, before the siding is added.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: